Előfizetői tartalom

Napokon belül eldőlhet Trump sorsa: minden idők legnagyobb hazugjának nevezték a volt ügyvédjét

Portfolio
Donald Trump védőügyvédei és a vádat képviselő ügyészek is megtartották többórás záróbeszédeiket a volt elnök New York államban indított büntetőtárgyalásán. Trump jogi képviselői elsősorban Michael Cohent, a politikus korábbi személyes ügyvédjét támadták, aki szerintük "minden idők legnagyobb hazugja", ezért az esküdtek nem hihetnek neki. A vád ezzel szemben azt hangsúlyozta, hogy Cohen tanúvallomásán kívül rengeteg más bizonyíték is az esküdtszék rendelkezésére áll, hogy bűnösnek ítéljék a republikánusok újrázásra készülő elnökjelöltjét.

Tegnap maratoni hosszúságú, közel 11 órás ülés keretében mutatta be a védelem és a vád a záróbeszédeit Donald Trump volt elnök hallgatási pénzekkel összefüggő büntetőügyében. A POLITIKUST ÜZLETI IRATOK megHAMISÍTÁSA MIATT ÁLLÍTOTTÁK TÖRVÉNYSZÉK ELÉ, illetve a kampányfinanszírozási szabályok megsértésével, a választás befolyásolásával és adócsalással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés