Előfizetői tartalom

Rettegés lett úrrá a demokratákon: minden arra mutat, hogy nagy bukás vár Bidenre

Portfolio
A Politico arról ír, hogy a Demokrata Párt felsővezetése "ki van borulva" azon, hogy Joe Biden hivatalban lévő elnök óriási vereséget szenvedhet elődjével, egyben 2020-as riválisával, Donald Trump republikánus politikussal szemben. Az újság úgy fogalmaz a párton belüli helyzetről, hogy "közel öt hónappal a választások előtt az aggodalom kézzelfogható ijedtséggé változott több mint egy tucat pártvezető és tisztviselő szerint."

Egyre csak mélyül a szakadék aközött, amit a demokrata pártvezetők és politikusok a nyilvánosság előtt mondanak Joe Biden választási esélyeiről, és hogy valóban mit gondolnak a verseny állásáról a Politico által megkérdezett, név nélkül nyilatkozó források szerint. Egy Fehér Házzal kapcsolatban lévő stratéga ezt azzal magyarázta, hogy senki nem akar az a valaki lenni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés