Előfizetői tartalom

Fegyvert kapnak Oroszországtól Amerika ellenségei – Európán csattanhat Putyin haragja

Moszkva ma lényegében bejelentette: elkezdik nagy mennyiségben szórni a nyugati világra az orosz fegyvereket, bosszúból azért, hogy a NATO is felszerelte Ukrajnát. A Kreml tisztázta: mindenkinek fegyvert adnak, aki utálja Amerikát; nem érdekli az orosz vezetőket, milyen szervezet, milyen célok mentén harcol vagy hogy mennyire radikális, a lényeg az, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei szenvedjenek. Valószínű, hogy a nagy bejelentésnek rövid távon semmilyen hatása lesz, hosszabb távon viszont ismét Európa lehet az egész ügy legnagyobb vesztese.

Vlagyimir Putyin orosz elnök tegnap este sajtótájékoztatót tartott, mely során elvi lehetőségként említette azt, hogy Oroszország akár fel is fegyverezhetné az Egyesült Államokkal ellenséges szélsőséges szervezeteket és országokat, válaszul azért, mert Amerika és európai szövetségesei olyan fegyvereket küld Ukrajnának, melyekkel most Oroszország területét támadja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés