Előfizetői tartalom

Nyugati országok rakétázásáról és nukleáris fegyverek bevetéséről beszélt Vlagyimir Putyin

Portfolio
Vlagyimir Putyin a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon elhangzó beszédében ismét fenyegetést küldött a Nyugati országoknak, reagálva arra, hogy engedélyezték az ukrán harkovi régió térségében Kijev számára, hogy orosz területeket támadjon. A fórumon a nukleáris fegyverek bevetésének lehetősége is felmerült, az orosz elnök ezzel kapcsolatban is tisztázta álláspontját - írta meg a Sky News.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon kijelentette, hogy jelenleg nem látja szükségesnek a nukleáris fegyverek bevetését, legalábbis az orosz nukleáris doktrínában meghatározott feltételek szerint. Ugyanakkor hozzátette, hogy a doktrína bármikor megváltoztatható. Van egy nukleáris doktrínánk, amely kimondja, hogy a nukleáris fegyverek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés