Előfizetői tartalom

Meghátrálhattak Amerika és szövetségesei Kínával szemben - Fellélegezhet a keleti szuperhatalom?

Portfolio
A G7-csúcstalálkozón a vezetők várhatóan figyelmeztetést küldenek a kisebb kínai bankoknak, hogy ne segítsék Oroszországot a nyugati szankciók kijátszásában. Az eseményen az Ukrajnában folyó harcokra és a kínai-orosz kereskedelem veszélyeire is fókuszálnak majd, de nem tesznek lépéseket a szankciók irányába - írta a Reuters.

A jövő héten megrendezésre kerülő G7-csúcstalálkozón az amerikai tisztviselők és partnereik újabb kemény figyelmeztetést küldhetnek a kisebb kínai bankoknak, hogy ne segítsék Oroszországot a nyugati szankciók kijátszásában. Az ügyet jól ismerő források szerint a június 13-15. között Olaszországban, Giorgia Meloni miniszterelnök vezetésével zajló találkozón ez lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés