Előfizetői tartalom

Így reagáltak Amerikában a Biden fia elleni ítéletre: igazságos döntés vagy áldozati bárány?

Portfolio
Mint tegnap beszámoltunk róla, egy Delaware állambeli szövetségi bíróságon mindhárom vádpontban bűnösnek mondták ki Hunter Bident, Joe Biden amerikai elnök fiát illegális fegyvervásárlás és annak birtoklása miatt. Az ítélet szerint az 54 éves ifjabbik Biden hamisan állította egy revolver 2018-as megvételéhez szükséges nyomtatványon, hogy nem használ kábítószereket.

A múltbéli drogfüggőségéről nyíltan beszélő Hunter Biden elleni ítéletre kedden számos reakció érkezett a CNN összeállítása alapján. Joe Biden demokrata elnök saját igazságügyi minisztériuma indított eljárást a fia ellen, a politikus pedig azt ígérte, nem fog kegyelmet nyújtani fiának. Elfogadom az ügy végkimenetelét, és továbbra is tiszteletben tartom a bírósági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés