Előfizetői tartalom

Oroszországban merényletet hajtottak végre egy vezérkari tiszt ellen

Portfolio
Oroszországban nyomozás indult Vadim Szobieszkij, egy katonai egység vezérkari tisztjének meggyilkolásának kísérlete miatt a Rosztovi területen található Millerovóban. Szobieszkij Volvo típusú autója felrobbant a város területén, de sikerült sértetlenül elmenekülnie, miután furcsa zajokat hallott és észrevetette, hogy füst kezdett áramlani a járműből – írja a Militarnyi.

Az oroszországi Nyomozó Bizottság megerősítette az esetet, és közölte, hogy vizsgálja az autótűz körülményeit. Büntetőeljárás indult a gyilkossági kísérletről szóló cikkely alapján. Szobieszkij szerepel az ukrán Mirotvoretsz adatbázisban, amely azzal vádolja, hogy részt vett az ukrán népirtásban, amikor a civilek és az infrastruktúra elleni támadásokat hagyott jóvá....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés