Előfizetői tartalom

Netanjahunak nem tetszik a taktikai tűzszünet ötlete

Portfolio
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök élesen bírálta a hadsereg vasárnap bejelentett terveit, amelyek szerint naponta taktikai szüneteket tartanak a harcokban az egyik gázai főútvonal mentén, hogy megkönnyítsék a segélyszállítmányok eljuttatását a palesztin enklávéba. A miniszterelnök szerint ez elfogadhatatlan, és azonnali intézkedéseket követelt.

A hadsereg közleménye szerint a Kerem Shalom átkelőtől a Szalah al-Din útig tartó területen napi szüneteket tartanak (helyi idő szerint reggel 7-től este 7-ig). Azonban Netanjahu világossá tette, hogy nem támogatja ezt az elképzelést. Amikor a miniszterelnök reggel meghallotta a 11 órás humanitárius szünetről szóló jelentéseket, a katonai titkárságához fordult, és világossá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés