Előfizetői tartalom

Kiderült, ki a legnépszerűbb republikánus politikus: meglepő, de közel sem Donald Trump

Portfolio
A YouGov felmérése szerint Arnold Schwarzenegger a legnépszerűbb republikánus politikus az Egyesült Államokban. A testépítőből kormányzóvá avanzsált osztrák származású politikust George W. Bush volt elnök követi, aki 2001 és 2009 között vezette az országot. Donald Trump eközben a dobogóra sem fért fel, miközben a demokratáknál két volt elnök vitte el a pálmát.

A republikánus politikusok közül a színészként világhírnévre szert tevő Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzó (55%), George W. Bush (47%) és Ben Carson, volt sebész és Donald Trump lakásügyi és városfejlesztési minisztere (44%) vezeti a népszerűségi toplistát. Az idén újrázni készülő Trump 43 százalékkal mindössze a negyedik helyen végzett a YouGov alapján....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés