FONTOS Az új szakasz nem most kezdődik: folytatódhat a kamatcsökkentés Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Fordulatot vehet Biden és Trump párharca? – Örömre és bánatra is van oka az amerikai elnöknek

Portfolio
A Fox News új közvélemény-kutatást hozott nyilvánosságra a 2024-es amerikai elnökválasztásról, amely Joe Biden demokrata elnök szempontjából reménykeltő eredményt mutat: a csatorna felmérései közül idén először esett meg, hogy a hivatalban lévő jelölt előnyét mérték. A Politico viszont közben arról ír, hogy az elnök feltűnően rosszul teljesít a párt szenátorjelöltjeivel szemben az egyes államokban.

Annak ellenére, hogy a demokraták meglepően jól szerepelnek az időközi választásokon, a párt legnagyobb veszélyben lévő szenátorai őrzik az előnyüket a felsőházi többséghez szükséges kulcsfontosságú államokban, és az egyik kiemelt kampánytémájuk – az abortuszjog – több alkalommal is nyerő üzenetnek bizonyult, Joe Biden küszködik, hogy utolérje Donald Trumpot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés