Előfizetői tartalom

18 órája várják a Wizz Air utasai, hogy hazajussanak Rómából

Portfolio
A tegnap esti 21:35-kor Rómából Budapestre induló Wizz Air járat 3 órás késést jelzett, amiért cserébe egy 5 euró értékű voucher-t kaptak az utasok. Később azonban üzenetben értesítették a várakozókat, hogy a járatot törölték és másnap, azaz június 23-án délután 4-kor küldenek mentesítő járatot - írja az Utazómajom.hu. Az utasok tehát már 18 órája várakoznak, hogy elindulhassanak Budapestre.

A tegnap esti üzenetet követően fél órával később személyesen is megerősítették a törlést, majd mind a 200 utas elindult a feladott poggyászokért hajnal 1-kor. Bár hajnal 1 és reggel 6 között a check-in pultnál lévő kollégák folyamatosan keresték a szállásokat, végül azt mondták az utasoknak, hogy inkább keressenek maguknak. Ekkora kapacitású szállás ugyanis a reptér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés