Előfizetői tartalom

Depresszióról beszél a Biden-kampány: Trump egy csapásra elsöpörte a legfőbb előnyüket

Portfolio
Múlt pénteken robbant a hír, miszerint óriási fordulat történt az idei elnökválasztási kampányban: Donald Trump ugyanis május végére átvette a vezetést a kampányadományok begyűjtésében, és több pénz gyűlt össze a számláján, mint az eddig élen álló Joe Bidenén. A Politico szerint depresszió és csalódás lett úrrá a demokrata kampánystábon ennek fényében.

Joe Biden kampányának egyik stratégiája az volt, hogy abból próbálnak majd előnyt kovácsolni, hogy a szezon elején a lehető legtöbb adományt zsebelik be. Ez a terv azonban, úgy tűnik, füstbe ment. Az egésznek az volt a lényege, hogy jelentős pénzbeli előnnyel jöjjünk ki a végén, most pedig kvittek vagyunk, és június van. Nincs más szavam erre, mint a depresszió Biden támogatói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés