Előfizetői tartalom

Kifakadtak a demokraták: Nem fogjuk lecserélni Bident!

Portfolio
A The Hill arról ír, hogy egyes demokrata szenátoroknak elegük van abból, hogy a média folyton azzal nyaggatja őket, mekkora esély van Joe Biden lecserélésére mint a párt idei elnökjelöltje. Egyikőjük anonim módon úgy nyilatkozott, hogy az erről szóló találgatások "szaftosnak" hangzanak, de mindössze azt példázzák, hogy az újságíróknak "túl sok felesleges idejük van." Jól szemlélteti a politikus viszonyát a témához, hogy a felvetés hallatán az ujjaival pisztolyt formázva imitált egy fejét érő lövést.

Kizárt, hogy ez igaz legyen, a pokolban sincs rá esély, hogy igaz legyen - erősködött az egyik, nevét nem vállaló demokrata szenátor, akihez azt a kérdést szögezték, hogy lát-e esélyt Joe Biden elnök lecserélésére a szavazólapokon. Richard Blumenthal szenátor vállalta a névvel történő nyilatkozatot az ügyben, és lehűtötte a kedélyeket, hangsúlyozva az e heti vita...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés