Előfizetői tartalom

Megnevezték azt a veszélyforrást, ami a legnagyobb fenyegetést jelenti Európára

MTI
A cseh politikai vezetők között egyetértés van abban, hogy Oroszország agresszív politikája jelenti a legnagyobb veszélyt Csehországra és Európára - jelentette ki Petr Pavel cseh államfő kedden Prágában, miután a Hradzsinban találkozott Petr Fiala miniszterelnökkel és Andrej Babis volt kormányfővel, az ellenzéki Független Polgárok Akciója (ANO) mozgalom elnökével.

A cseh köztársasági elnök tavaly márciusi hivatalba lépése óta rendszeresen találkozik a kormányfővel és az ellenzék vezérével, hogy megvitassák a legfontosabb belpolitikai és külpolitikai témákat. Egyetértés volt köztünk abban is, hogy elítéljük az Ukrajna elleni agressziót és szükségesnek tartjuk a megtámadott ország támogatását szuverenitása és területi integritása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés