Előfizetői tartalom

Olyan vélemény jött Moszkvából, amitől sokan tartottak: "nincs értelme békét kötni Ukrajnával, el kell foglalni az egész országot"

Portfolio
Nincs értelme tárgyalni Ukrajnával, mert az ország úgysem fog semmit betartani abból az egyezményből, amit megkötnek Oroszországgal – írta ki Telegram-oldalára Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök.

A radikális kijelentéseiről ismert orosz politikus hosszú poszttal jelentkezett, szokásos, nyers stílusában. Az írás azzal kezdődik, hogy Medvegyev azt fejtegeti, hogy szerinte eleve nincs szinte semmi esély arra, hogy Ukrajnával tárgyalásos úton lehessen lezárni a háborút, de még ha sikerülne is asztalhoz ülni, akkor sincs értelme semmilyen megegyezésnek. Medvegyev hangsúlyozza:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés