Előfizetői tartalom

40-50%-os profit évente - egy alternatív befektetési lehetőség

Portfolio
Termőföld, az elmúlt évek hazai ingatlan-boomjából jelentős mértékben kimaradt. A Portfolio.hu az újonnan indított ingatlan mellékletében szoros együttműködést alakított ki a hazai termőföld befektetés egyik legelismertebb szakértőjével, a befektetési körökben már jól ismert Fűr Zoltánnal, a Földbroker.hu tulajdonosával. Az alábbi írásban egy rövid áttekintést adunk a termőföldről, mint befektetési célpontról készített tanulmányból. A tanulmány, mely a kockázatokra, üzleti lehetőségekre és a szerződéses konstrukciókra részletesen kitér, teljes egészében letölthető a cikk végén található linkre kattintva. A valós termőföld befektetési lehetőségeket, az aktuális kínálati oldalt folyamatosan frissítve bemutatjuk az ingatlan mellékletünkben található táblázatban.

A tanulmány kivonata: Az EU-ban a földárak a magyarországinak átlagosan 5-15-szöröse között mozognak. Konzervatív becslés szerint a 2-4 éven belüli 2-4-szeres árnövekedés lehetséges. Ez évi 40-50% hozamot jelent az adott időszakban. A termelőeszközök közül már csak a földingatlan egyértelműen alulértékelt a mai magyar árviszonyokhoz képest. A földingatlan...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái