Előfizetői tartalom

Ingatlanpiac: kalandozás a logisztika területére

Portfolio
A saját céggel raktároztatni vagy logisztikai szolgáltatásokat bérelni? kérdés egyre több, főleg fogyasztási cikk kereskedelmével foglalkozó cégnél merül fel az utóbbi időben. Míg a rendszerváltás után jellemzően raktárt bérelő és ott a logisztikai feladatokat saját maguknak elvégző cégek voltak megfigyelhetők, addig az utóbbi néhány évben egyre több cég vesz igénybe profi logisztikai szolgáltatót. A felmerülő kérdésre kíván választ adni a Biggeorge's International az alábbi írásban.

A tendencia erősödése több irányból is érzékelhető: A felhasználói, azaz a vállalati oldalról is több tényező is a logisztikai piac erősödését eredményezi. Egyrészt egyre több cég látja be, hogy egy komplex logisztikai szolgáltatás bérlése több esetben olcsóbb megoldása a logisztikának, mint a saját raktár bérlése és a teljes logisztikai folyamat megszervezése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés