Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiaci konjunktúra alakulása (2002. első negyedév)

Portfolio
A GKI Gazdaságkutató Rt. az ingatlanpiaci konjunktúra feltérképezésére 2000 elején Budapestre vonatkozóan elindított ingatlanpiaci kutatását előbb Pest megyére, majd az ország egész területére kiterjesztette. A felmérés kérdőíves adatgyűjtése a vállalatok, az ingatlanfejlesztők és az ingatlanforgalmazók, valamint a lakosság válaszain alapul - célja a piaci folyamatok jellemzése és előrejelzése, a konjunkturális változások kimutatása. Az ingatlanpiaci elemzés és ennek fő eredményeit összegző mutató, a GKI-Wallis Ingatlan Rt. ingatlan index negyedévente kerül publikálásra.

A fővárosi ingatlanpiaci tendenciákat jól mutatja a GKI-Wallis Ingatlan Rt. fővárosi ingatlan indexének alakulása. (A fővárosi ingatlanpiacon épített és forgalmazott ingatlantípusokra (lakóingatlan, iroda, üzlethelyiség, raktár) vonatkozó különböző piaci információk összességéhez megfelelő súlyozási arányokat kerülnek felhasználásra.)Irodapiac Az irodapiacon 2002...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés