Előfizetői tartalom

100 ezer m2 iroda és lakásfejlesztés Budapesten

Portfolio
A GTC Hungary Ingatlanfejlesztő Rt. a GTC International Group tagja, amely 1994 óta tevékenykedik fejlesztőként a közép- és kelet-európai ingatlanpiacon. A GTC Group máig több mint egymillió négyzetméter területet fejlesztett, illetve fejleszt jelenleg is a régióban. A cég portfolióját kereskedelmi és lakossági fejlesztések alkotják, melyek többsége Lengyelországban található. A GTC Hungary 2000. év elején kezdte meg működését azzal a céllal, hogy hasonló sikereket érjen el hazánkban is, mint Lengyelországban. A cégnek két igen jelentős beruházása van folyamatban, a Center Point irodaház és a Riverside Apartmanház. A két projekt nagysága együttesen meghaladja a 100 ezer m2 területet. Mindkét fejlesztés a főváros XIII. kerületében folyik, Budapestnek ezt a kerületét tartja a legdinamikusabban fejlődőnek a GTC.

Megkezdődött a Center Point irodaház fejlesztése A Center Point irodaház építési munkálatait március 4-én kezdték meg, azt követően, hogy a GTC 15,7 millió eurós kivitelezési szerződést kötött a Strabag Építő Kft. 48-as számú igazgatóságával (korábban Era Project néven volt ismert). A Center Point a GTC első budapesti irodaház fejlesztése. A munkálatok első szakaszának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés