Előfizetői tartalom

Lakáspiaci helyzetkép

Portfolio
A GKI Gazdaságkutató Rt. és a Wallis Ingatlan Rt. 2000 januárja óta elemzi az ingatlanpiac trendjeinek alakulását Budapesten, Pest megyében és országos szinten. Az alábbiakban legfrissebb tanulmányuk, (A magyarországi ingatlanpiac alakulása 2002 második negyedévében) lakáspiaci helyzetkép című fejezetét adjuk közre változtatás nélkül.

2002 második negyedévében nem véletlen, hogy sokan azt mondják "áll" a lakáspiac. A túlkínálat továbbra is ebben a szegmensben a legjelentősebb, s a vevőket egy ideje már korántsem a régi "szinte mindegy, hogy milyen áron és feltételek mellett" hozzáállás jellemzi. A vevők - kihasználva a helyzet teremtette lehetőségüket - ma már válogathatnak a különböző adottságokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés