Előfizetői tartalom

Lendületben a belváros

Portfolio
Nem panaszkodhatott az, aki Budapest belvárosában található üzlethelyiségét 2005. nyarán szerette volna hasznosítani, a tavaszi keresleti felfutás ugyanis a nyár folyamán is kitartott. A kereskedők, vendéglátósok és ingatlantulajdonosok várakozásai a piaci tranzakciók szerint továbbra is pozitívak, a kiskereskedelmi térkép átstrukturálódása nyomán egyben fokozódó ütemben alakulnak ki (illetve újjá) Budapest üzleti központjai- áll az Eston elemzésében.

A belvárosi (utcai) üzlethelyiségek forgalmának domináns részét két fő vásárlási hullám - a tavaszi és a karácsonyt megelőző "roham" - alakítja. Az üzlethelyiség-ingatlanok piacán hasonló szezonalitás figyelhető meg; nem így 2005-ben, amikor az Eston International munkatársai egész nyáron át tartó, kiemelt keresleti hullámot tapasztaltak. Korábban számos publikáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés