Előfizetői tartalom

Eltűnik a rettenet -Mi épül a Rózsadombon?

Portfolio
A város látképét csúfító SZOT-szálló átépítését végző PRO-HILL Kft. megbízásából a Capital Research múlt év decemberében fókuszcsoportos közvélemény-kutatást készített. A kutatás során lehetőség nyílt a volt SZOT-szálló lakóépületté történő átalakítására kiírt építészeti tervpályázat két nyertes pályamunkájával kapcsolatos lakossági attitűdök feltérképezésére. A felmérés résztvevői a pesti Duna-parton, illetve a Rózsadombon lakók, a Margit-hídon rendszeresen közlekedők, valamint a hazánkban több éve élő külföldiek közül kerültek ki. A PRO-HILL Kft. a felmérés eredményének figyelembevételével, a megkérdezettek körében elfogadottabb terv szerint kezdi meg a szálló átépítését- áll a társaság közleményében.

A beruházó PRO-HILL Kft. 2005. októberében a Magyar Építész Kamarával, az Országos Lakás és Építésügyi Hivatallal és a II. kerületi Önkormányzattal együttműködve nyílt építészeti tervpályázaton választotta ki azt a két nyertes pályaművet, melyet budapesti lakosok véleményezhettek a 2005. végén zajló kutatás során. A beruházó a közvélemény-kutatás eredményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés