Előfizetői tartalom

Eladhatatlan panelek a toronyházak árnyékában

Portfolio
Egyértelműen az egyik kedvező árfekvésű alternatívát kínálja a budapesti ingatlanpiacon a IV. kerület. Újpesten ráadásul igen széles választékot találunk, mint panellakásból, mind használt vagy újépítésű lakásból vagy családi házból. A kerület alapvetően népszerű a kedvező árfekvésű lakást vásárlók körében, hiszen pl. a szomszédos XIII. kerületnél lényegesen olcsóbban vásárolhatunk újépítésű lakást, ráadásul a kék metrónak köszönhetően a városrész tömegközlekedése is kifejezetten jónak mondható.

Újpest jelentős panelrengeteggel rendelkezik, hiszen számos más panelház mellett ebben a kerületben találjuk az egyik legkésőbbi építésű Káposztásmegyer lakótelepet. Káposztásmegyeren jellemzően 190-220 ezer, míg Újpest többi lakótelepében (különösen népszerű a Virág, Nyár, Rózsa utca környéke) kb. 170-180 ezer forintos négyzetméterárakra számíthatunk. Láthatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés