Előfizetői tartalom

EB 2012: késésben a lengyelek - "Nincs veszteni való időnk"

Portfolio
Lengyelországnak nincs egyetlen nap veszteni való ideje sem az Ukrajnával közösen rendezett 2012-es foci EB-re való felkészülést illetően, mondta el előadásában - a Varsóban megrendezett közép-kelet európai ingatlanszakkiállításon, a CEPIF-en - Marcin Rudnicki, a KPMG vezető partnere. A tanácsadó ugyanakkor kiemelte, hogy reményeik szerint Lengyelországban és Ukrajnában is érvényesül majd az ún. Barcelona-effektus (az 1992-es olimpia megrendezése gyökeresen megváltoztatta a város gazdasági, turisztikai, stb. Szerepét), vagyis az EB-rendezés túlmutat majd a labdarúgás határain és az egész ország fejlődésére pozitív hatással lesz.

Rudnicki kifejtette, hogy több projektnek - a varsói "főstadion" építésének pl. - meg kellett volna már kezdődnie az eredeti menetrend szerint, s bár még nincs ok pánikra, de - figyelembe véve az elvégzendő munka mennyiségét - a 2012-ig hátralévő nem egészen 5 év közel sem olyan sok mint amennyinek sokaknak tűnik. A szakember a legnagyobb kihívásnak értelemszerűen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés