Előfizetői tartalom

Másodlagos tényező az ingatlan - Kik jönnek Magyarországra? (interjú)

Portfolio
A következő 1.5-2 év során hatalmas mennyiségű irodaállomány érkezik a budapesti piacra. Az említett időtáv alatt megépülő 500-600 ezer négyzetméternyi új irodaterület mindenképpen az üresedés növekedéséhez vezet majd, ám sok ingatlanfejlesztő bízik abban, hogy a Magyarországra költöztetett szolgáltatóközpontok és egyéb, nemzetközi nagyvállalalatok által kiszervezett tevékenységek jelentős keresletet támasztanak majd a budapesti irodapiacon és felszívják a megugró kínálatot. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium megbízásából a Mixolid Tanácsadói Iroda - Dr. Futó Péter és Klein Gábor közösen - készített tanulmányt a hazánkba irányuló outsourcing folyamatokról, a "piac" trendjéről, várható alakulásáról. A Mixolid vezetőjével, a tanulmány egyik szerzőjével, Dr. Futó Péterrel beszélgettünk.

Dr. Futó Péter meghívott előadója a december 4-én megrendezésre kerülő Portfolio Property Forum-nak, a Portfolio.hu évente megrendezett ingatlanbefektetési konferenciájának. Bővebb információMásodlagos tényező az ingatlan. Portfolio.hu: Önök a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium megbízásából készítettek tanulmányt a Magyarországra kihelyezett üzleti és informatikai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái