Előfizetői tartalom

Magas kereslet, növekvő üresedés

Portfolio
A Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF; tagjai: CBRE, Colliers, DTZ, C&W, JLL) harmadik negyedéves adatai számos esetben felülmúlták a már önmagukban is pozitív második negyedéves adatokat. A kereslet 64%-kal haladta meg az előző negyedév eredményét, így több mint 107,000 nm irodaterület került kiadásra július 1-től szeptember 31-ig. A kihasználatlanság ennek ellenére nőtt.

A kiegyensúlyozott második negyedévvel ellentétben ismét a Nemközponti Piac dominanciája volt jellemző. Míg a Központi piac 28.5%-ban, addig a Nem-Központi Piac 46.7%-ban részesedett a tranzakciókból. A kereslet 75.1%-a összpontosult ezen a két területen, ami az előző negyedévhez képest 18.1%- os visszaesést mutat.A kiadatlan területek nagysága azonban nőtt, így az összes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés