Előfizetői tartalom

Irodát bérelni 3 hónapra - Mennyire instant az instant?

Portfolio
Kit céloznak meg a szolgáltatók az instant irodákkal? Mi az a minimális időszak, amire kibérelhetünk egy hasonló irodahelyiséget? Mennyivel magasabb így a bérleti díj? Többek között ezekről beszélgettünk a holland tulajdonú DBH vezetőivel, Dr. Erdei Sándor ügyvezető igazgatóval, valamint Kovács Szabolcs értékesítési vezetővel. A DBH ugyanis pár hete avatta fel a cég első olyan hazai üzleti központját, ahol "serviced office" szolgáltatást nyújt ügyfelei számára az Infopark D épületétben.

Ki költözik instant irodába?. Portfolio.hu: Az önök megfogalmazásában mit jelent az instant iroda? Dr. Erdei Sándor: Ez egy olyan irodai megoldás, ami a szerződés megkötésének másnapjától kezdve teljesen felszerelt, bútorozott megoldást kínál az ügyfelek számára; telefonvonallal, teljes körű recepciós szolgáltatással, tárgyalótermekkel, felszerelt konyhával, business...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés