Előfizetői tartalom

Alulárazott a magyar lakáspiac (Interjú)

Mint korábban beszámoltunk róla, a brit Benson Elliot Capital Management 60 százalékos részesedést vásárolt a CEU Reality újpesti Károlyi Városközpont projektjében. A tranzakció kapcsán Budapesten járt Marc Mogull, a kizárólag ingatlanpiacon befektető private equity társaság első embere is, akivel többek között a magyar ingatlanpiacról, a hazai gazdaság állapotának elriasztó hatásáról, finanszírozási válságról és a private equity ingatlanpiaci térhódításáról beszélgettünk. Interjú.

Miért éppen Magyarország?. Portfolio.hu: Miért Magyarország, miért Budapest és miért a Károlyi Városközpont? Marc Mogull: Nem feltétlenül Magyarországon kerestünk befektetési lehetőségeket, de nem is zártuk ki a magyar piacot a potenciális helyszínek közül. Ez nagyon fontos szempont, hiszen vannak olyan országok a régióban, ahol kizárjuk a befektetések lehetőségét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés