Előfizetői tartalom

Lakáspiaci dráma Magyarországon is? - A külföldi vevők is elfogytak...

Portfolio
A sztori az írekkel kezdődött, majd az angol és a spanyol magánbefektetők rohamával folytatódott. Az elmúlt évtizedben nyugat-európai vásárlók főként folyamatosan felértékelődő ingatlanjaiknak köszönhetően tömegesen jelentek meg a kelet-közép-európai régió ingatlanpiacain. A lakáspiaci felfordulás és a credit crunch azonban ennek a sztorinak is véget vetett, de legalábbis komolyan átírta a történetet. A külföldi vevők saját ingatlanpiacaik fiaskójának rémképével, a szépreményű kelet-európai lakóingatlan-piacok be nem váltott ígéreteivel, no meg a finanszírozási nehézségekkel a nyakukon csaknem eltűntek a magyar piacról.

Az ír, angol és spanyol roham. A sztori az írekkel kezdődött a ’90-es évek végén - kezd bele a külföldi vásárlók magyar lakóingatlan-piaci kalandozásának történetébe Péter Ágnes, külföldi ingatlanvásárlókra specializálódott a one2one property Kft. ügyvezetője - aztán jöttek az angolok és a spanyolok. Az elmúlt évek ingatlanpiaci boomjában rendkívüli módon felértékelődő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái