Előfizetői tartalom

Hitelválság az ingatlanpiacon (interjú)

Azok a projektek fognak háttérbe szorulni, amelyek nem életképesek az új finanszírozási keretek között. Azonban amíg vannak alapvetően külföldi cégek, amelyek igényt támasztanak irodaterület iránt, a fejlesztők tovább fognak építeni- véli Számely Péter. A magyar ingatlanfinanszírozási piac egyik ikonikus szereplőjének számító szakember idén nyártól a HYPO Investmentbank AG-nél keres új kihívásokat. Hogy hatott a hitelpiaci válság az ingatlanfinanszírozási piacra? Mennyiben változtak meg a piaci lehetőségek? Milyen projekteket szeretnek finanszírozni a bankok. Interjú.

Valami véget ért. Portfolio.hu: Nyár óta új helyen dolgozik, mennyiben változtak meg a lehetőségei? Számely Péter: Sok minden változott, máshol ülök, ennek a szervezetnek mások a fókuszai. Itt közép-kelet-európai rálátásom van, ahol több különböző országgal is foglalkozom. P.: Egy évvel ezelőtt egészen más volt a piac. Most milyennek ítéli meg az ingatlanfinanszírozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés