Előfizetői tartalom

Végre összefogtunk: Budapest Business Region

Portfolio
Kivételes együttműködési platform megteremtésén dolgoznak a Budapest Business Region (BBR) alapító tagjai, a DunaCity Budapest Ingatlanfejlesztő Kft., a Talentis Zrt., a BD Park Ingatlanfejlesztő Zrt. ,az FHB Ingatlan Zrt., az Európa Ingatlanbefektetési Alap és az AERA Property Marketing. A Budapest Business Region egységes üzleti régióként kívánja bemutatni nemcsak Budapestet, hanem a környezetében lévő gazdasági erőteret is. A projekt célja, hogy az ingatlanfejlesztések gazdái és az ingatlanfejlesztők összefogásával a Budapest-régió visszakerüljön a kedvelt ingatlanbefektetési célterületek palettájára. A BBR a müncheni Expo Realon debütál, ahonnan természetesen a Portfolio.hu is tudósít majd.

Hat jelentős ingatlanpiaci résztvevő bemutatkozó sajtótájékoztató keretében együttműködési megállapodást írt alá, és létrehozta a Budapest Business Region elnevezésű marketing kommunikációs platformot hétfőn délelőtt, Budapesten. A tengerentúli pénzügyi válság kiheverése optimista becslések szerint is két évbe kerül, ám a magyar ingatlanpiac ebben fundamentálisan...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái