Előfizetői tartalom

Fagypont alatt a budapesti ingatlanpiac - Interjú

Portfolio
Tényleg teljesen beafagyott a hazai ingatlanbefektetési piac? Mennyit emelkedtek a budapesti hozamok a pénzügyi válság kirobbanása óta? Érezhető -e már a keresletcsökkenés az irodabérleti piacon is? Hornok Krisztiánnal, a DTZ magyarországi ügyvezető igazagtójával beszélgettünk. Hornok Krisztián meghívott előadója lesz a november 11-én immár negyedszerre megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci konferenciájának.

Mennyire tartod befagyottnak a hazai befektetési piacot? Hornok Krisztián: Kérdés, mit értünk az alatt, hogy a piac befagyott. Ha azt, hogy nem, vagy alig történnek tranzakciók, akkor az év első kilenc hónapjáról ezt többé-kevésbé kijelenthetjük. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy a piaci szereplők tétlenül ülnének - épp ellenkezőleg: a színfalak mögött kifejezetten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés