Előfizetői tartalom

Kell-e pláza válság idején? - Interjú

Portfolio
Milyen hatással lehet a mostani válság a kiskereskedelmi ingatlanpiacra? Csökkenésbe fordulhatnak -e át a bérleti díjak a Belvárosban? Lesz -e szükség új bevásárlóközpontokra? Milyen koncepció lehet nyerő egy alapvetően szűkülő piacon? Elekes Andrással, a Fashion Street-et is fejlesztő Immobilia Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk a hazai retail piac kilátásairól. Elekes András meghívott előadója lesz a november 11-én immár negyedszer megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci konferenciájának.

Továbbra is bíznak a belvárosi retail felértékelődésében, vagy a most kibontakozó válság következményeként visszafogottabb fejlődéssel számolnak? Elekes András: A jelenlegi pénzügyi válság egyik leginkább érintett ágazata az ingatlanfejlesztés, hisz nincs olyan futó vagy tervezett projekt ahol ne lenne jelentős a banki finanszírozási igény. Tehát a fejlődés üteme...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái