Előfizetői tartalom

Lesújt a bárd a régiós ingatlanpiacokra - Interjú

Portfolio
Milyen hatással lesz a jelenlegi válság a kelet-közép-európai ingatlanpiacokra? Vajon megmentik-e a befektetési piacot a német nyílt végű alapok? A többi régiós országhoz viszonyítva vonzó lehet-e Magyarország ingatlanpiaca a befektetők szemében? Doug Hardmant, a DTZ regionális befektetési igazgatóját kérdeztük. Doug Hardman meghívott előadója lesz a november 11-én immár negyedszer megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum-nak, Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci konferenciájának.

P.: A pénzpiaci válság legutóbbi hulláma óta a legtöbb piaci szereplő kivár, és elhalasztja befektetéseit, így a kelet-közép-európai befektetési piacok is holtpontra jutottak. Lát valamilyen pozitív fejleményt ebben a tekintetben? Doug Hardman: Nem - a piacok nem hatékonyak, és míg korábban sokan figyelmezettek a kelet-közép-európai túlfűtöttségre, most nagyon valószínű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés