Előfizetői tartalom

Ez aztán az üzlet! - Vagy újabb botrány robbanhat ki?

Portfolio
A legfelsőbb bíróság volt elnökének unokahúgának, Lomnici Katalinnak cége a Király utca legfrekventáltabb pontján található, 458 négyzetméteres üzlethelyiséget és a hozzá tartozó 30 négyzetméteres pincét jutányos áron, 117 millió forintért vásárolhatta meg, ami igencsak jó üzletnek bizonyult, tekintve, hogy most 477 millió forintért árulják - írja az Index.

Lomnici Katalin és férje cége, az L. K. L. Consult Ingatlanforgalmazó és Tanácsadó Bt. egy évvel ezelőtt vásárolta meg az erzsébetvárosi önkormányzattól a Krúdy Gyula első budapesti lakhelyeként emlegetett Pekáry-ház üzlethelyiségét. 117 millió forintért, a mostani eladási ára azonban ennél jóval magasabbra 477 millió forintra rúg. A VII. kerületi ingatlancsalási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés