Előfizetői tartalom

Bajnai leszámol a lánctartozásokkal - Többé nem tűnhetnek el pénzekkel kalandorcégek

Portfolio
A válságkezelő program részeként az építési beruházások felgyorsítását szolgáló intézkedésekről döntött ma a kormány. Ezentúl nem csak a kulcsberuházások, hanem az összes építési tevékenység esetén lehetőség van gyorsítósávra kerülni. A kormányülést követő sajtótájékoztatón Bajnai Gordon elmondta, hogy a kormány osztrák és német mintára bevezetné a "biztos kéz" modellt, amely az építőiparban tiszta viszonyokat teremthetne, és elejét venné a körbetartozásoknak.

Az építőipari beruházások támogatása a nem csak a gazdaság élénkítése miatt elengedhetetlen, hanem azért, mert azok munkahelyeket is teremtenek - hívta fel a figyelmet Budai Bernadett kormányszóvivő a mai kormányülést követő sajtótájékoztatón. Bajnai Gordon mai sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az építőipar nagyon jó indikátora annak, hogy mi történik egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés