Előfizetői tartalom

Válságban az ingatlanpiac - Jelentés a Real Viennáról

Bán Zoltán
Erős kontrasztot tapasztalhatott az, aki egy évvel ezelőtt és most is járt a Real Viennán. A régió legnagyobb ingatlanos vásárát kisebb felületen kevesebb kiállítót és számottevően alacsonyabb számú látogatót vonzott. A szektor válságban van, s ez a vásáron is látható volt. Ez azonban nem akadályozta meg a régió legtöbb országát, hogy a korábbinál ugyan kisebb, de látható standdal jelenjen meg a rangos nemzetközi eseményen. Budapest és Magyarország képviselete a tavalyi látszatstand után idén sem volt megfelelő.

Kevesebb kiállító, kevesebb látogató A tavalyinál lényegesen kisebb felületen került megrendezésre idén a Real Vienna. A tavalyi 320 kiállítóval szemben idén már csak 242 stand volt a vásáron, de igazából nem is a standok számában, hanem minőségükben volt erőteljes visszalépés. Kevesebb volt a grandiózus stand, tavalyi vagy minimál díszletek voltak körítésként...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái