Előfizetői tartalom

Mi az, ami igazán büdös a Margit híd körül? (Vélemény)

Tombol a botrány a Margit híd körül. Az egyetlen érvényes árat adó beruházó 30 milliárd forint környékén végezné el a műszakilag elkerülhetetlen felújítást. 17 milliárd forint hiányzik a kasszából, s ennek pótlása körül is tombol a vita. A főváros természetesen már megmagyarázta, hogy miért kerül egy rakat pénzzel többe a felújítás (20-24% kötbér beárazása, a szűk határidők, meg hát a forintárfolyam), magyarázkodásban mindig is jók voltunk.

Két dolgon azonban senki sem akad ki. Miért van csak egy érvényes pályázó és miért ilyen szorosak a határidők? Kezdjük a határidőkkel! Július 24-én hirdetnének eredményt, augusztus közepén kötnének szerződést és augusztus végén már megindulhatna a munka. A határidőkben nem az az amatőrség, hogy nem nyár elején, hanem nyár végén indul a felújítás, hanem a sietség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés