Előfizetői tartalom

Cáfolnak a pátyi befektetők - Mégsem épül kaszinóváros?

Portfolio
Mint korábban beszámoltunk róla, az Index mai cikkében részletesen foglalkozott a spanyol Grupo Milton pátyi ingatlanfejlesztési terveiről. A cikk idézi a beruházás ellenzőit, akik kaszinóvárost, vigalmi negyedet emlegetnek, és törvénytelenségekre gyanakszanak. A cikk által idézett források szerint a fejlesztő a korábbi terveivel ellentétben a golfpálya mellé több ezer lakásos lakóparkot, két hotelt, konferenciaközpontot, éttermeket és óriásplázát terveztetett egy Páty külterületén fekvő, százhúsz hektáros, Telkivel határos földterületre. Páty polgármestere, Dr. Bognár András és Mervó József, a Grupo Milton képviselője a Portfóliónak is eljuttatott közös közleményben reagált az Indexes írásra.

A közlemény cáfolja, hogy a Grupo Milton által készíttetett tervrajzokon már egy a 2008-as tervekhez képes tízszeresére növesztett projekt szerepel. A polgármester és a beruházó szerint "ezzel szemben a valóság az, hogy Páty Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2006-ban már elfogadott egy 18 lyukú Golf pálya, ahhoz kapcsolódó szálloda, étterem, apartman házakat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái