Előfizetői tartalom

Lesznek szellemházak Budapesten! - Interjú

Még egy pár év biztosan eltelik, míg a budapesti irodapiac ismét magára talál. A regenerálódás azonban nem jelent majd megváltást minden épület számára, akadnak majd amelybe soha nem költöznek be bérlők, s szellemházként funkcionálnak a jövőben. A mai piacon az új fejlesztések kezdetét tekintve a lehet és az érdemes nagyon szorosan összefonódik, 2011 vége, illetve 2012 eleje előtt vélhetőn nem nagyon indulnak majd új projektek. Tatár Tiborral, a Futureal Development Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk.

Portfolio.hu: Ön hogy látja a budapesti irodapiac jelenlegi helyzetét? Tatár Tibor: Jelenleg jelentős túlkínálat uralkodik az irodapiacon. Ami nagyrészt annak köszönhető, hogy még a válság előtti pénzbőséges időszakban jelentősen túlfutottak a fejlesztések száma. A még a válság előtt elindult projektek piacra lépésének dátuma éppen az egyébként bérlői piac szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés