Előfizetői tartalom

Property Investment Forum: csökkenő hozamokat vár a piac 2011-re

Portfolio
Visszafogott optimizmus jellemezte a hatodik alkalommal megrendezett Portfolio.hu Property Investment Fórumot. Magyarország első számú ingatlanszakmai eseményén a közönség szavazógépek segítségével fejezte ki tapasztalatait a jelenlegi piaci helyzetről, ill. várakozásait az előttünk álló 1-2 évet illetően. Bár a finanszírozást illetően a piaci szereplők jelentős része továbbra is borúlátó, ám a befektetési piac kilátásait illetően többségben vannak azok, akik mérsékelt optimizmussal tekintenek a jövőbe és volumennövekedést, valamint hozamcsökkenést várnak.
A tavalyi konferenciához hasonlóan az idei Portfolio Property Investment Fórumon is alkama nyílt a szakmai közönségnek arra, hogy szavazógépek segítségével kifejtse álláspontját, várakozását az ingatlanpiac legégetőbb kérdéseivel kapcsolatban. A konferencia plenáris szekciójában közel 400 piaci szereplő élt ezzel a lehetőséggel. A szavazatok alapján egyértelmű képet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái