Előfizetői tartalom

A 10 legrosszabb lakásvásárlási döntés - Tippek, trükkök

Portfolio
Időnként többet gondolkodnak az emberek egy néhány napos nyaraláson, mint a több tízmillió forintba kerülő otthonuk kiválasztásán - pedig a nem kellően előkészített döntés hosszú távon pénzügyi veszteséget jelenthet. Az is könnyen előfordulhat, hogy egyáltalán nem fogja jól érezni magát otthonában, vagy befektetése haszon nélkül zárul. Melyek a leggyakoribb döntési hibák ingatlanvásárláskor?

Bár egybehangzó piaci vélemények szerint a 2008 ősze óta tartó pénzügyi bizonytalanság fennállása óta jelentősen megfontoltabb lett az ingatlanvásárlók jó része, ám a "terepen" továbbra is nem egyszer lehet olyan esetekkel találkozni, amikor a vásárló vagy a befektető - a fennálló, ismert körülmények ellenére is - rosszul dönt. Az sem ritka, hogy mindez annak ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés