FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Karácsonyi outlet roham - Nehéz a döntés

Igaz, hogy a karácsonyi vásárlási szezon már jó ideje tart, sokan azonban csak az utolsó napokban és pillanatokban szerzik be szeretteiknek az elmaradhatatlan ajándékokat. Az online rendelés, a válság alatt megnövekedett mértékű kézműves ajándékok, és a fogyasztás oltárát jelentő bevásárlóközpontok mellett sokan járnak az outletekbe vásárolni. A "mindig minden mínusz 30-70%-os áron" outlet élményt azonban egyre kevesebb helyen élhetik át a diszkontárakra vadászó vásárlók.

Helyzet a hazai piaconHazánkban 2004 év vége hozta meg az igazi fordulatot a kifutott termékek központosított vásárlása előtt, mikor is 2 hónapon belül, 2 outlets center is megnyitotta a kapuit. A harc azért, hogy ki nyithat meg elsőként nagy volt, hiszen szinte mindenki tudta, hogy aki hamarabb lesz képes fogadni az addigra már tűkön ülő tömegeket, az behozhatatlan előnyre tehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés