FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Fontos lenne kiteregetni a szennyest - Értékek és ingatlanok

Ingatlan értékbecslés egy változékony piacon, ezzel a címmel tartotta meg bevezetőjét Dr Ing. Luciano Capaldo, FRICS, az RICS Europe elnöke, a Portfolio.hu és az RICS által első alkalommal megrendezésre került Property Valuation Reggelin. A nemzetközi tekintetben is jelentősnek számító szakmai eseményen több mint 130 fő, az ingatlanszakma elitjéhez tartozó szakember vett részt.

Az RICS Europe elnökének bevezetője után, Capaldo Úr moderálásával zajlott az első panelbeszélgetés, melynek témája az értékbecslés szerepe a pénzügyi stabilitásban, valamint a szektorra vonatkozó nemzetközi trendek voltak. A multinacionális beszélgetésből, melyben spanyol, orosz és két angol kollégája vett részt, kiderült, hogy a jelenlegi piaci árak, illetve a könyvekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés