Előfizetői tartalom

Kétszámjegyű hozamok az irodapiacon

A válság hozta ingatlanpiaci lehetőségeket meglovagolva, 2010 közepén lépett a terjeszkedés útjára az Appeninn Nyrt., mely a tavaly nyári tőzsdei bevezetése óta jelentős növekedést ért el. A jelenleg mind a részvénypiacon, mind az ingatlanpiacon a B kategóriában érdekelt cég jövőbeni tervei között további terjeszkedés, és a tőzsdei A kategóriába való továbblépés szerepel. A tervekről és elképzelésekről, valamint a várható portfólió bővítésről Székely Gáborral, az Appeninn Nyrt. igazgatótanácsának elnökével beszélgettünk, aki szerint kétszámjegyű hozamok, és elképesztő túlfinanszírozások jellemzik a jelenlegi ingatlanpiacot.
Portfolio.hu: Mit is jelentet pontosan a portfólió bővítése? Székely Gábor: Az Appeninn Nyrt. tőzsdei bevezetése után nem sokkal megvásároltuk a Hattyúházat, illetve annak 50 százalékos tulajdonrészét. A közeljövőben további 25 százalékos rész vásárlását tervezzük, mellyel egyértelműen kézben tudjuk tartani az ingatlant. Folyamatosan vizsgáljuk a piaci lehetőségeket...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái