Előfizetői tartalom

Igaz lehet? - Hatalmas hozamokkal kecsegtet a lakáspiac

Portfolio
Az unióba lépésünk előtti népszavazás okán szólt a lelkesítő kampány, hogy ha csatlakozunk, akkor a hazai vállalkozók akár cukrászdát is nyithatnak Bécsben. Hát, ha cukrászda alapításán sokan nem is, de befektetési célú lakásvásárláson néhányan biztosan elgondolkodhattak, és talán gondolkodnak még a ma napig is. Bár lakásvásárláshoz mostanság itthon is elég jó feltételeket találhatunk, ha zsebünkben van a teljes vételár, a mindig kiegyensúlyozott osztrák és bécsi piac azonban igencsak vonzó lehet a konzervatív befektetők számára. De vajon megéri-e még mindig beszállni az osztrák főváros lakáspiacára?

Az, hogy Budapesten a jelenlegi árszintek, a vásárlók alkupozíciója, az átlagos bérleti díjak, és a várható értéknövekedés mellett sok esetben találkozhatunk egyértelműen jó befektetési lehetőséggel, nem ritka. A bécsi lakáspiac azonban nemcsak struktúrájában tér el a budapestitől, hanem teljesen más ívet írt le mind a válság előtti, mind a válság alatti időszakban....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái