Előfizetői tartalom

Újabb hírek a TÓPARK-ról - 2013-ban átadják az irodaházat?

Portfolio
Fél éve hallottunk utoljára az M0, M1 és M7-es autópályák által határolt aranyháromszögben, a Walker & Williams Investment Group (WWIG) fejlesztésében épülő TÓPARK megaprojektről. Az utolsó hírek szerint a finanszírozó Eurohypo AG 2010 szeptemberétől szüneteltette a folyósításokat, így a projekt azóta áll. A remény azonban kitart még, és a beruházó képviselője továbbra is pozitívan látja a jövőt, olyannyira, hogy a sikeres tárgyalások lezárása után véleménye szerint már jövőre újraindulhat az építkezés, és 2013-ban átadhatják a 100 000 négyzetméter irodát, és a 168 bérlakást.
"Volt előrelépés azóta, hogy utoljára beszéltünk.", mondta megkeresésünkre Somos Attila, a Tópark marketing igazgatója. "Fél éves tárgyalássorozat nyomán úgy tűnik sikerül békében elválni az Eurohypo-tól, ami a folytatás egyik kulcsa.", mondta Somos, aki az elválás részleteiről azonban nem adott további felvilágosítást.Kapcsolódó cikkünk2010.12.23Befagyott a finanszírozás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái