Előfizetői tartalom

A munka jövője - Milliók dolgoznak majd így

Bár jelentős méreteket még nem ölt a "coworking" típusú munkahelyek mérete és száma, de a folyamatos hazai és nemzetközi terjeszkedés egyre kikerülhetetlenebbé teszi ennek az újfajta munkastruktúrának a számbavételét. A kreatív, inspiráló, a megszokottól eltérő irodai környezetet igénylő, jellemzően a fiatalabb generációt képviselő "coworkerek" az elvárásaikkal egy újfajta irodai életteret teremtettek, ami a jövőben, több ok miatt is, egyre népszerűbbé válhat az irodabérleti piacon. A jövő generáció irodaigényéről, az indulásról, kihívásokról, terjeszkedésről a terület hazai úttörőjével, a LOFFICE egyik vezetőjével, Klementz Katával beszélgettünk.

Portfolio.hu: Honnan jött a LOFFICE ötlete és mikor? Hogyan is indult az irodaház? Klementz Kata: Az ingatlant 2006-ban vásároltuk, az irodaházat pedig 2009 januárjában LOFFICE néven nyitottuk meg. Az ingatlant az eredeti állapotába újítottuk fel 2 és fél év alatt. A gazdasági válság küszöbén nyitottunk, amikor a klasszikus irodabérlet paradigmaváltásért kiáltott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés