Előfizetői tartalom

Új üzletek és plázák, amik még az idén érkeznek - Utána nagy csönd

Portfolio
Pinko, Vilebrequin, Hard Rock Café, Replay, Sinequanone, French Connection, Stefanel csak néhány az idén megnyíló új üzletek közül. A belföldi kereslet nem mutatott érzékelhető változást az év első felében, a statisztikai adatok stagnálása látható a kiskereskedelmi forgalomban az előző év azonos időszakához viszonyítva. Nem érződött semmilyen pozitív hatása az év eleji SZJA változásoknak sem, és úgy tűnik, hogy a kilábalás a jelenlegi helyzetből egy elhúzódó folyamat lesz.

"A piaci szereplők alkalmazkodtak a helyzethez, és várják az előbb-utóbb elkerülhetetlen fellendülést. A piac vegyes képet mutat, mivel néhány helyszín - különösen a jól kigondolt stratégiával rendelkező, jó elhelyezkedésű projektek - fejlődik, sőt akár virágzik is, míg más bevásárlóközpontok még mindig szenvednek a válság hatásaitól." - mondta Koroknai Szabolcs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés