Előfizetői tartalom

"Forrnak" a budapesti kiskereskedelmi ingatlanok

Portfolio
Európa több vonzó ingatlanbefektetési lehetőséget kínált az elmúlt negyedévben, mint az év első három hónapjában, ezen belül is a közép-és kelet-európai régió van az élvonalban; itt található a legtöbb olyan ingatlan, amely magas megtérüléssel kecsegteti a befektetőket. Az európai államkötvény hozamok csökkenésének köszönhetően nőtt meg az érdeklődés az ingatlanok iránt, amelyek nagyobb hozamot és értéknövekedést garantálnak. A DTZ nemzetközi Fair Value Index elemzése Budapest kiskereskedelmi piacát is a vonzó célpontok közé sorolja.

A DTZ legújabb elemzése szerint az elmúlt három hónapban az európai ingatlanpiacok magasabb jövedelmezőséggel kecsegtetik a befektetőket, mint az év elején. Az indexérték jelenleg 41, az első negyedév 32-es számához képest. Minden szektorban növekedés figyelhető meg a régióban; az irodapiac 17-ról 28-ra, a kiskereskedelmi-és az ipari szektor 40-ről, illetve 48-ról 52-re...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés