Előfizetői tartalom

"Forrnak" a budapesti kiskereskedelmi ingatlanok

Portfolio
Európa több vonzó ingatlanbefektetési lehetőséget kínált az elmúlt negyedévben, mint az év első három hónapjában, ezen belül is a közép-és kelet-európai régió van az élvonalban; itt található a legtöbb olyan ingatlan, amely magas megtérüléssel kecsegteti a befektetőket. Az európai államkötvény hozamok csökkenésének köszönhetően nőtt meg az érdeklődés az ingatlanok iránt, amelyek nagyobb hozamot és értéknövekedést garantálnak. A DTZ nemzetközi Fair Value Index elemzése Budapest kiskereskedelmi piacát is a vonzó célpontok közé sorolja.
A DTZ legújabb elemzése szerint az elmúlt három hónapban az európai ingatlanpiacok magasabb jövedelmezőséggel kecsegtetik a befektetőket, mint az év elején. Az indexérték jelenleg 41, az első negyedév 32-es számához képest. Minden szektorban növekedés figyelhető meg a régióban; az irodapiac 17-ról 28-ra, a kiskereskedelmi-és az ipari szektor 40-ről, illetve 48-ról 52-re...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái